Més esport

Les Guilleries, corrent

Curses de muntanya. La primera Serrallonga Trail va tenir 227 participants entre els recorreguts de 42, 21 i 10 quilòmetres

Osor va ser escenari diumenge de la primera edició de la Serrallonga Trail, la cursa de muntanya de les Guilleries de Terres de Segadors, que va reunir 227 participants entre la marató (53), la mitja (110), i la de 10 quilòmetres (64).

Àlex Martínez va guanyar el recorregut llarg, que passava pels tres cims més alts de la Selva: Sant Gregori, Sant Benet i Sant Miquel de les Formigues, després de completar-lo en 4h03:06. Aleix Bautista i David Guitart van ser segon i tercer, mentre que el podi femení el van formar Joanna Redondo, Ludmila Hassan i Cristina Lao.

Robert Hernàndez i Imma Boada van guanyar la mitja marató, que pujava fins a Sant Miquel, amb Albert Martínez i Lluís Corbera i Amàlia Sànchez i Mariona Jordà en el segon i tercer lloc. En el recorregut de 10, els més ràpids van ser Borja Sánchez i Ia Vidal.