Atletisme

Blanco guanya a Tossa de Mar

Atletisme. Triomf, amb rècord de la prova inclòs, del lloretenc en la Pre-Sant Silvestre

Josep Lluís Blanco (Club La Sansi) va guanyar la quarta edició de la Pre-Sant Silvestre de Tossa de Mar, disputada diumenge i amb cinc quilòmetres de recorregut de terra i asfalt i que tenia la peculiaritat de pujar fins al castell de la localitat de la Costa Brava. El lloretenc va fer 15 minuts 38 segons, un nou rècord de la prova. En el segon quilòmetre es va escapar amb l'anglès Liam Joyd, fins que en el tercer va fer un altre canvi de ritme i es va escapar en solitari. Liam Joyd va ser segon amb 15:51 i el guanyador el 2014, Carlos Casero, tercer amb 16:44. Irene Rodríguez va guanyar en la categoria femenina amb 20:41.

De Sant Esteve a Sant Silvestre

Dissabte es du a terme a Llagostera la 36a edició de la Cursa Popular de Sant Esteve, amb recorreguts de 5 i 10 quilòmetres. En les seves últimes edicions, la proliferació de les curses de Sant Silvestre, més enllà de l'últim dia de l'any, feia que coincidís en el calendari amb la Sant Silvestre Riudellotenca, que arriba a la 17a edició (inicialment es corria el dia 31), amb 7 quilòmetres. Diumenge es du a terme a Lloret de Mar la cursa solidària de Nadal i a Sarrià de Ter la primera Sant Silvestre Sarrianenca, totes dues amb 5 quilòmetres. A més de les del dia 31, el 2 de gener Puigcerdà celebra, també, la seva tercera Sant Silvestre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)