Waterpolo

Un sorteig capritxós

Waterpolo. En l'acte celebrat ahir al CN Sabadell, l'atzar va emparellar, en els quarts de la copa del Rei, el conjunt amfitrió i l'Atlètic Barceloneta, els dos equips més en forma de la lliga

La copa del Rei, que es disputarà del 4 al 6 de març a les instal·lacions del CN Sabadell, tindrà un plat fort tot just començar. El conjunt amfitrió, segon classificat de la lliga, es veurà les cares amb l'Atlètic Barceloneta, que lidera amb mà de ferro la competició de la regularitat amb un coixí de quatre punts respecte als vallesans. Els mariners, que s'han adjudicat les tres darreres edicions de la competició i ja tenen onze títols a les seves vitrines, hauran de suar contra un equip que fa sis jornades de lliga que guanya i que disposarà del factor piscina a favor. A la mateixa banda del quadre també es veuran les cares el CN Terrassa i el CE Mediterrani. Per la seva banda, l'equip que figura segon en el palmarès de la copa del Rei, el CE Barcelona –amb 8 títols a les seves vitrines–, es disputarà un dels bitllets per a les semifinals amb el CN Sant Andreu. La darrera eliminatòria de quarts la disputaran el finalista de l'any passat, el Mataró Quadis, i el Real Canoe madrileny.

En el quadre de la copa de la Reina –es disputarà del 8 al 10 d'abril també a les piscines Carles Ibars–, les jugadores del Sabadell, màximes candidates al títol i guanyadores de les darreres vuit edicions, es veuran les cares en els quarts amb el Mediterrani. També a la mateixa banda del quadre, el Sant Andreu jugarà amb el Dos Hermanas de Sevilla. El Mataró La Sirena i el Rubí són favorits contra el Saragossa i el Madrid Moscardón, respectivament.

ELS ACTES DEL CENTENARI

Durant l'any del seu centenari, el CN Sabadell es vestirà de gala i organitzarà un reguitzell d'esdeveniments dignes del seu segle de història. A més de la copa del Rei i de la Reina, s'hi faran l'Open de Primavera de natació i dos partits de la selecció espanyola, contra Montenegro i Grècia, tots dos de la lliga mundial. “Estem molt agraïts a tants anys de dedicació”, va dir el president de la federació espanyola, Fernando Carpena.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)