Més motor

Hiltbrand, el depredador

Motor. El pilot blanenc s'imposa en la copa de Campions WSK de kàrting, en el seu debut internacional amb l'equip Tony Kart

Debut immillorable de Pedro Hiltbrand amb l'equip italià Tony Kart. El pilot de Blanes (ara establert a Itàlia) es va imposar el cap de setmana passat en la copa de Campions WSK (World Series Karting) de la categoria OK i va sumar així el primer títol del curs en aquest prestigiós esdeveniment a prova única, al circuit de kàrting d'Adria, a Itàlia. En una final amb 34 pilots en pista, Hiltbrand, de 20 anys, va confirmar la seva condició de favorit al volant del Tony Kart Racer 401 S amb motor Vortex, i al final de les 20 voltes va avantatjar de mig segon l'italià Lorenzo Travisanutto (Zanardi-Parilla) i d'un segon el belga Ulysse de Pauw (Kosmic-Parilla). L'any passat, Hiltbrand va vèncer –entre altres títols– els campionats del món i europeu d'OK, amb l'equip CRG, i amb vista al 2017 Tony Kart el va fitxar com a cap de files.