Motociclisme

Maverick Viñales

Pilot de Movistar Yamaha

“He tapat tots els forats; no sabia que havia caigut”

Maverick Viñales Yamaha

“Això és la nit i el dia respecte a Jerez”, descrivia Maverick Viñales, eufòric per “una victòria i una volta ràpida en l'últim gir que em deixa molt satisfet després de dues curses dolentes” que li permet tornar a ser líder. “És increïble”.

El català va explicar el duel amb Rossi: “M'ha passat i m'ha tapat molt bé el forat, m'ha frenat en l'acceleració i he perdut mig segon. Ell venia molt ràpid però he fet algun error i quan m'ha avançat he pensat que m'havia d'esprémer al màxim en l'última volta i que el podia avançar en l'últim revolt. ”

Després van venir les errades de Rossi: “Jo estava ben col·locat i ben preparat però he vist que ell també anava molt al límit i quan s'ha colat ho he donat tot. No he sabut que havia caigut i he tapat tots els forats, fins i tot arriscant més del que calia. Llàstima, perquè hauria estat bonic lluitar fins l'últim revolt. Si ell hagués estat al davant l'hauria intentat avançar allà perquè durant tot el cap de setmana he estat fort en el sector 3. No sé què hauria passat perquè ell tenia un gran pas pels revolts. Ja estava preparat per a una topada.”

Viñales admet que Le Mans li porta “sort” però afegeix: “També ha calgut tenir un ritme força ràpid perquè si em relaxava, Zarco m'atrapava.”

He tingut bon ritme però al final he tingut ‘chattering' al davant i m'ha costat. L'error de Rossi m'ha donat un podi que capgira el cap de setmana
Dani Pedrosa
No m'esperava l'errada però tot just som a 27 punts del líder. Espero tenir més confiança en la part de davant amb la nova Michelin
Marc Márquez
Soc un debutant i no busco el títol. El més important és acabar curses i sumar punts. Avui en són 20. Visc el present i disfruto cada cursa
Johann Zarco
He posat el tou al darrere perquè havia de remuntar ràpid, avançar pilots de seguida. Ha estat una bona elecció
Dani Pedrosa
Estava concentrat però no era el meu dia. Sabia que el meu ritme no era per guanyar i l'objectiu era ser quart o cinquè
Marc Márquez
Ser segon és fantàstic. Pensava que en la lluita entre Viñales i Rossi hi hauria alguna caiguda i així ha estat
Johann Zarco
És una llàstima perquè era el dia que em sentia millor amb la moto. No sé què ha passat, he perdut la moto del darrere
Valentino Rossi
24 segons és una diferència molt gran però ha estat la meva cursa més constant amb Ducati. Hem de treballar la frenada
Jorge Lorenzo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)