Motociclisme

Oliveira trenca el domini italià i de Kalex

Moto2. Àlex Márquez i Xavi Vierge entren cinquè i novè, respectivament, en una cursa en què s’imposa el pilot portuguès de KTM

Àlex Márquez va ser el primer líder de la cursa de Moto2 a Mugello, després de la caiguda de Schrötter en el segon revolt, però es va haver de conformar amb sumar els punts del cinquè lloc en una prova en què va patir força amb els pneumàtics. La falta d’adherència també va impedir a Xavi Vierge defensar el setè lloc que va ocupar breument després de la caiguda de Pasini quan era primer, i el de Castellbisbal va entrar novè. Per la seva banda, Isaac Viñales va acabar setzè, encara fora dels punts.

L’error de Pasini –vencedor l’any passat a Mugello– va deixar Miguel Oliveira en el primer lloc, lluitant amb el pilot de Sito Pons Lorenzo Baldassarri. A l’última volta el portuguès el va avançar i va vèncer, mentre que el mallorquí Joan Mir va superar Bagnaia pel tercer lloc. És la primera victòria del curs de KTM al davant de les Kalex i també d’un pilot que no fos italià.

PROTAGONISTA

No m’he trobat a gust, he patit molt amb els pneumàtics. Tinc ganes que arribi la cursa de casa, allà ho donaré tot
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)