Motociclisme

Fluix resultat d’Arenas en la Q2 de Moto 3 a Le Mans

Motociclisme. El pilot gironí fa el setzè millor temps, però sortirà catorzè per la sanció de dos dels pilots que l’han precedit

Albert Arenas (KTM) ha fet el setzè millor temps en la Q2 del GP de França de Moto 3. L’entrenament qualificatiu s’ha disputat amb la pista seca després que el matinal es fes amb l’asfalt moll, la qual cosa ha influït en el fluix resultat del pilot gironí, com ho demostra el fet que la posició preferent se l’ha endut John McPhee (Honda), que ha entrat en la Q2 després de ser el més ràpid en la Q1. Així, el pilot escocès ha pogut fer un tastet de les condicions de la pista, que Arenas i els altres classificats directament per a la Q2 no han pogut tenir. McPhee és el primer pilot que fa la posició preferent en Moto 3 després d’haver hagut de passar per la Q1.

Arenas ha quedat a 1.3 segons de l’1:42.277 de la pole, però demà sortirà catorzè per la penalització de 12 llocs a la graella que han rebut dos dels pilots que el precedien, el seu company en l’equip Ángel Nieto, Raúl Fernández, i el castellonenc Sergio García Dols. Tots dos, i també Darryn Binder, havien rodat més lents del temps mínim en tres parcials seguits durant el segon entrenament lliure de divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)