Motociclisme

Àlex Márquez, a la primera línia de Le Mans

Motociclisme. El pilot cerverí és tercer en l’entrenament cronometrat de Moto 2, amb la pista molla. Xavi Vierge, cinquè

Àlex Márquez ha estat tercer en l’entrenament cronometrat del GP de França de Moto 2, la tercera cursa seguida en què el cerverí s’enlaira fins a la primera línia de la graella. El pilot de l’equip EG 0,0 Marc VDS ha fet un temps d’1:49.585, amb la pista molla, a mig segon de la posició preferent de Jorge Navarro. El seu company Xavi Vierge ha estat cinquè, a 1.177 del pilot valencià.

Per a Navarro ha estat la segona pole seguida del curs, després d’haver hagut de passar per la Q1, igual que John McPhee en Moto 3. El delicat estat de la pista, pel plugim constant, ha tornat a donar un plus als pilots que han pogut provar l’asfalt just abans de la Q2 definitiva. Curiosament, a més, Navarro ha caigut després de fer el temps que li ha valgut la posició preferent, igual que Marc Márquez en Moto GP.

De fet, entre els cinc primers de la graella de Moto 2, només els pilots catalans han completat la sessió. A banda de Navarro, també han anat a terra Tom Lüthi –segon a la graella i en la general del mundial– i Mattia Pasini, quart. El líder de la taula, Lorenzo Baldassarri, de l’equip de Sito Pons, sortirà setè.

Les curses del GP de França de velocitat es disputaran demà, a partir de les 11 h, amb un temps que es preveu tan incert com el d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)