Més motor

MOTOR / MUNDIAL DE SUPERBIKES I SUPERSPORT

Checa continua sumant podis

Va ser segon en la primera cursa, el mateix resultat de Lascorz en Supersport

Carles Checa (Ducati) va obtenir un segon lloc i un cinquè en les dues curses de la vuitena reunió del mundial de superbikes. El pilot de Sant Fruitós de Bages és tercer del mundial, amb 172 punts, lluny, però, de Leon Haslam (Suzuki, 270) i del líder i guanyador de les dues curses a Misano, Max Biaggi (Aprilia, 307).

De fet, Checa va ser l'únic que va resistir el bon moment de Biaggi. En la primera cursa, Biaggi, Checa i Troy Corser (BMW) van formar el grup capdavanter i van creuar la meta per aquest ordre i en el mateix segon. En la segona cursa, Checa es va situar segon rere Corser, però Michel Fabrizio, Biaggi i Haslam venien al darrere i Checa va perdre quatre posicions de cop. En l'última volta, va aprofitar un problema de Corser per situar-se cinquè.

Lascorz, segon.

Joan Lascorz (Kawasaki) va acabar segon en Supersport i es manté tercer del campionat amb 148 punts, rere Wugene Laverty (Honda, 160 punts) i Kenan Sofuoglu (Honda, 158). El pilot de Cunit va fer una gran sortida i es va situar líder, però en la tercera volta no va poder contenir l'empenta de Laverty. Això sí, la lluita entre els tres favorits va durar fins a la 12a volta, moment en què Laverty va marxar i el català va tenir a ratlla Sufuoglu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)