MotoGP

Pol Espargaró i la seva Honda tanquen la pretemporada com els més ràpids de MotoGP

El granollerí ha estat el millor en dues de les tres sessions de Mandalika, a Indonèsia

Pol Espargaró (Honda) ha finalitzat la pretemporada com el més ràpid dels pilots de MotoGP. Els tres dies de test que s’han fet a Mandalika (Indonèsia) han posat a punt les motos i els pilots ja esperen el 6 de març per disputar a Qatar la primera cursa del campionat. El granollerí ha marcat l’últim dia el millor temps amb 1:31.060, en una sessió en que només ha estat 38 voltes a pista. El campió mundial, el francès Fabio Quartararo (Yamaha), ha quedat a només 14 centèsimes del català (1:31.074), i ha sigut un dels pilots que més quilòmetres han fet l’últim dia amb 79 voltes.

Aleix Espargaró i la seva Aprilia han acabat la pretemporada com els quarts més ràpids (1:31.385) a tres dècimes del millor temps, mentre que Àlex Rins (Suzuki) ha finalitzat amb el setè temps a quatre dècimes (1:31.477).

Marc Márquez (Honda) i Maverick Viñales (Aprilia), que van ser el segon i el tercer més ràpids el segon dia d’entrenaments, s’han dedicat a fer moltes voltes en aquesta darrera jornada. El rosinc n’ha fet 78, ha millorat el temps del segon dia (1:31.478) i ha estat el vuitè més ràpid. El cerverí ha completat 74 voltes, no ha millorat el registre que va fer dissabte i ha acabat amb el novè temps (1:31.481). Àlex Márquez (Honda) ha finalitzat la pretemporada amb el catorzè registre (1:31.603).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)