MotoGP

Marc Márquez torna al mundial i disputarà el GP de les Amèriques

El cerverí té l’alta mèdica dels problemes de visió doble que han fet que no disputés les dues darreres curses

Marc Márquez torna al mundial i disputarà el GP de les Amèriques d’aquest cap de setmana. El cerverí ha rebut l’alta mèdica per tornar a la competició de la diplopia, visió doble, que va patir després de la caiguda a la volta d’escalfament del GP d’Indonèsia. “Estic molt content de tornar, és una gran sensació i especialment fer-ho en un dels meus circuits favorits. Independentment de la situació, gaudeixo molt pilotant a Texas i hi tinc records increïbles” ha comentar Marc Márquez en un comunicat de l’equip Repsol Honda. Torna al mundial de MotoGP després d’haver-se perdut les dues darreres curses.

El vuit vegades campió mundial serà a Austin, els Estats Units, després de rebre el vistiplau del seu equip mèdic i de provar-se a ell mateix aquest dimarts donant algunes voltes en el circuit d’Alcarràs, a Lleida amb una Honda CBR600RR. “Ha seguit el tractament previst i està preparat per tornar a l’acció. Abans de viatjar als Estats Units, Márquez ha confirmat les seves sensacions i la seva visió entrenant amb una al circuit d’Alcarràs” ha informat l’equip Repsol Honda explica, que en el seu comunicat també manifesta que l’objectiu en aquest gran premi és recuperar les sensacions amb l’equip i la nova moto.

Marc Márquez ha comentat: “Tenim feina a fer després de perdre dues carreres i tot el cap de setmana d’Argentina, així que no sóc aquí per fixar un objectiu en aquests moments. Hi ha moltes coses a fer i considerar, però l’important és que tornem a pujar-nos a la moto aquest cap de setmana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)