MotoGP

Marc i Pol situen les seves Honda en els dos primers llocs en un primer dia marcat per la pluja i el vent

Dominen les dues sessions d’entrements lliures del GP de Portugal

Marc Márquez i Pol Espargaró han situat les seves Honda en les dues primeres posicions de la primera jornada d’entrenaments de MotoGP del GP de Portugal que s’ha disputat amb molta pluja i vent. El cerverí ha acabat el dia amb 1:50.666, el temps que ha fet en la jornada del matí, mentre que el granollerí ha sigut un dels pocs que ha millorat a la tarda i amb 1:50.707 ha pujat fins la segona posició. El tercer millor temps, ha sigut el de Joan Mir (Suzuki) amb 1:51.031. El rosinc Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat el dia setè amb 1:51.309, mentre que Àlex Márquez (Honda) ha fet l’onzè temps amb 1:51.648.

En Moto3 el millor temps l’ha aconseguit l’indonesi Mario Aji (Honda) amb 2:02.491, superant per 53 mil·lèsimes el brasiler Diogo Moreira (KTM). Els dos catalans no s’han adaptat a les males condicions de la pista i han acabat molt lluny dels primers llocs. Gerard Riu (KTM) ha fet el 23è temps amb el registre del matí (2:05.090) a més de dos segons i mig, mentre que Xavier Artigas (CFMoto) ha fet 2:06.733 a més de quatre segons. En MotoGP el més ràpid ha sigut Marcel Schrotter (Kalex) amb 2:00.678. Albert Arenas (Kalex) ha fet l’onzè temps amb 2:02.285. Ha caigut, però ha tornat a la pista i ha pogut fer el seu millor registre. Jeremy Alcoba (Kalex) també ha caigut i ha acabat amb el 22è temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)