Trial

Bou guanya per un punt

Trial. El pierenc supera el basc Busto ajustadament en la segona prova de l’Hospitalet de l’Infant, amb què s’ha iniciat el mundial. Raga ocupa la tercera posició en el podi

La primera victòria de la temporada de Toni Bou (Montesa) va arribar en la segona prova que es va disputar a l’Hospitalet de l’Infant, la primera cita del mundial de trial. El pierenc de l’equip Repsol Honda va mantenir una lluita aferrissada amb el basc Jaime Busto (Vertigo) i el va superar per només un punt, 10 a 11. Toni Bou va ser el millor en la primera volta amb un punt menys de penalització que el seu rival (3 a 4) i en la segona els dos van fer els mateixos punts, 7. Jaime Busto va guanyar la prova inaugural del mundial que es va fer dissabte a la mateixa localitat del Baix Camp i els dos estan empatats a 37 punts en el primer lloc del mundial.

La tercera posició la va ocupar el pilot d’Ulldecona Adam Raga (TRRS), bastant allunyat dels dos primers, amb 32 punts (16 i 16). El gironí Miquel Gelabert (Gas Gas) va ser sisè, amb 50 punts, i la setena plaça la va ocupar el seu germà petit Aniol (Beta), amb 54 punts. El selvatà Jeroni Fajardo (Sherco) va ocupar la desena plaça, amb 64 punts. El proper cap de setmana es disputaran dues proves a la localitat andorrana de Sant Julià de Lòria.

TrialGP
1r. T. Bou (Montesa) 10 pts
2n. J. Busto (Vertigo) 11 pts
3r. A. Raga (TRRS) 32 pts
6è. M. Gelabert (Gas Gas) 50 pts
7è. A. Gelabert (Beta) 54 pts
10è. J. Fajardo (Sherco) 64 pts
Mundial
1r. T. Bou (Montesa) 37 pts
1e. J. Busto (Vertigo) 37 pts
3r. A. Raga (TRRS) 26 pts
4t. M. Gelabert (Gas Gas) 25 pts
5è. A. Gelabert (Beta) 22 pts
8è. J. Fajardo (Sherco) 15 pts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)