MotoGP

Marc Márquez diu que córrer a Jerez hauria posat en perill la seva carrera esportiva

El vuit vegades campió mundial ha parlat amb la premsa en el GP d’Espanya i ha explicat com està

Marc Márquez ha anat al circuit de Jerez per complir alguns compromisos amb els patrocinadors i estar amb els aficionats, i ho ha aprofitat per fer una roda de premsa i explicar personalment la seva absència en el GP d’Espanya. A principis de setmana l’equip Repsol Honda i ell mateix van fer públic que no correria a Jerez en un comunicat. El vuit vegades campió mundial ha explicat que els metges li van dir que no competís i que si ho feia podria posar en perill la seva carrera esportiva. Marc Márquez ha explicat el problema: “És un os molt petit a la base del polze, i amb la pressió sobre el manillar podia tornar a trencar-se la cirurgia. Si passava això es podia recuperar, però ja amb seqüeles. Córrer aquest cap de setmana hauria posat en perill la meva carrera.”

El cerverí ha explicat que la decisió va ser fàcil: “L’esperança era recuperar-me en dues o tres setmanes, però després de l’últim TAC els metges, tots, em van dir que era una bogeria córrer aquest cap de setmana a Jerez” Després de la caiguda i la lesió a Portimão, i operar-se aquell mateix diumenge a la nit, Marc Márquez s’ha perdut dos grans premis i ha passat dues revisions i un TAC per determinar si podia tornar a l’activitat.

Tal i com ja es va avançar en el comunicat de l’equip, Marc Márquez està treballant per poder estar present en El GP de França en el circuit de Le Mans el 14 de maig, tot i que no és gens segur. “És una cursa més realista, fins ara no s’havia marcat cap data perquè l’esperança era tornar a Jerez. Les dates que ens van marcar els metges eren entre Le Mans i Mugello i això ho decidís el TAC de dimarts abans de cada gran premi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)