MotoGP

Només dues mil·lèsimes separen Aleix Espargaró i Maverick Viñales a Jerez

Les Aprilia dominen la primera jornada d’entrenaments del GP d’Espanya, amb Pedrosa tercer

Les Aprilia d’Aleix Espargaró i de Maverick Viñales han dominat el primer dia d’entrenaments del GP d’Espanya del circuit de Jerez i s’han mostrat com els més ràpids. El granollerí i el rosinc han estat separats per només dues mil·lèsimes. Aleix Espargaró ha fet un temps d’1:36.708 i Maverick Viñales ha marcat 1:36.710. La tercera posició l’ha ocupat un sorprenent Dani Pedrosa, el pilot provador de KTM i que competeix amb una invitació. Al matí ha fet el millor temps (1:36.770) i encara que no ha millorat a la tarda s’ha quedat a només 62 mil·lèsimes del millor. Àlex Márquez (Ducati) ha fet el vuitè temps amb 1:37.041, mentre que Àlex Rins (Honda) ha acabat quinzè i hauià de passat per la Q1 en la sessió de qualificació.

Albert Arenas (Kalex) ha fet el sisè millor temps en Moto2 amb un registre d’1:41.907 i s’ha quedat a set dècimes del pilot més ràpid que ha estat l’anglès Sam Lowes (Kalex) amb 1:41.170. El gironí ha caigut tres vegades, dues al matí i una a la tarda, i el temps l’ha fet després de la segona caiguda de la sessió matinal. El tortosí Jeremy Alcoba ha fet el dissetè temps (1:42.487). A la tarda ha fet més calor i més vent i no s’han millorat els temps.

En Moto3 Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat el primer dia d’entrenaments amb el setè temps d’1:46.984, fet al matí. El pilot de Sant Andreu de la Barca ha quedat a vuit dècimes del millor registre del turc Deniz Öncü (Kalex).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)