MotoGP

Arbolino guanya a Le Mans i és el nou líder del mundial de Moto2

Arenas cau en la segona volta i provoca una bandera vermella. Alcoba finalitza tretzè en el GP de França

Tony Arbolino (Kalex) ha guanyat a Le Mans i és el nou líder del mundial de Moto2. L’italià s’ha imposat en el GP de França, que és el gran premi número 1.000 del mundial de motociclisme. El fins ara primer classificat, el murcià Pedro Acosta (Kalex), ha caigut a deu voltes del final quan anava segon perseguint a l’italià i ara és segon a 25 punts, ja que estaven empatats. Tony Arbolino ha dominat en tot moment i ha mantingut a ratlla al txec Filip Salac (Kalex), que ha acabat segon.

En la segona volta Albert Arenas (Kalex) ha caigut i el madrileny Manu González (Kalex) i el valencià Aron Canet (Kalex) han topat amb la seva moto i també han anat per terra. S’ha mostrat la bandera vermella i la cursa s’ha reduït de 22 a 14 voltes. El gironí, que està bé físicament, ja no ha pogut tornar a sortir. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha finalitzat en la tretzena plaça, remuntant des del vintè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)