MotoGP

Aleix Espargaró vola a Silverstone i fa de llarg el millor temps

Les Aprilia funcionen en el GP de la Gran Bretanya i Maverick Viñales marca el quart registre

Aleix Espargaró i la seva Aprilia han tornat en bona forma de l’aturada del mundial de MotoGP i han fet el millor registre del dia en el GP de la Gran Bretanya. El granollerí ha completat una darrera volta espectacular, ha marcat un temps d’1:58.183 i ha deixat al segon més ràpid, el madrileny Jorge Martín (Ducati), a més de sis dècimes i mitja. El seu company d’equip Maverick Viñales ha acabat quart a set dècimes, mentre que també ha entrat entre els deu primers i s’ha classificat directament per la Q2 Àlex Márquez (Ducati) que ha finalitzat a més d’un segon.

A partir d’aquest gran premi l’única sessió vàlida per decidir els deu pilots que passen directament a la Q2 és la de la tarda de divendres, d’una hora de durada, i la del matí passa a ser només per posar a punt la moto. Hauran de passar per la Q1 Marc Márquez (Honda) que ha acabat dotzè a 1.272, i Pol Espargaró (Gas Gas) que ha fet el 21è temps a més de dos segons i mig. Aquest ha estat el retorn del granollerí als circuits després de la greu lesió que l’ha mantingut quatre mesos allunyat del mundial.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) ha finalitzat el primer dia d’entrenaments a Silverstone en la vuitena posició amb un temps de 2:05.211 i s’ha quedat a vuit dècimes del millor temps que ha aconseguit el valencià Aron Canet (Kalex) amb 2:04.357. Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat en la 20a plaça a un segon i vuit dècimes del millor. El líder del mundial, l’italià Toni Arbolino (Kalex) ha fet el quinze temps, a més d’un segon del millor, i demà en e tercer entrenament del matí haurà de buscar un lloc entre els catorze millors que passen directament a la Q2.

Xavier Artigas ( CFMoto) no ha tingut un bon retorn al mundial després de l’aturada i només es portaven vuit minuts de la primera sessió d’entrenaments de Moto3 i ha anat per terra. No ha pogut tornar a pujar a la moto fins la sessió de la tarda i ha acabat en la 28a posició a més de tres segons del millor temps. El més ràpid del dia ha estat el valencià Jaume Masià (Honda) amb un temps de 2:11.403.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)