MotoGP

Espectacular remuntada d’Alonso, que surt 28è i guanya al mític Silverstone en Moto3

El colombià de 17 anys s’ha imposat als primers de la general

El colombià de 17 anys David Alonso (Gas Gas) ha aconseguit una espectacular victòria en Moto3 en el GP de la Gran Bretanya després d’un impressionant remuntada que l’ha portat de la 28a i darrera posició de la graella al primer lloc. La cursa s’ha disputat en un nombrós grup amb avançaments continuats i fins a la darrera volta no s’ha decidit el guanyador. La segona posició ha estat pel japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna), segon de la general, i l’alacantí Daniel Holgado (KTM), el líder del mundial ha acabat tercer. El fins ara segon de la general, el valencià Jaume Masià (Honda) ha caigut en la quarta volta quan anava primer.

Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat en la 21a plaça. El pilot de Sant Andreu de la Barca ha sortit sisè, però no ha pogut aguantar entre els millors. Xavier Artigas no va poder rodar en sec divendres per un problema mecànic i la configuració de la moto no ha estat bona i ha anat perdent posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)