MotoGP

Gran triomf d’Aleix Espargaró, el segon en MotoGP, sota la pluja

El granollerí, que ha sortit dotzè, ha fet una gran cursa en el GP de la Gran Bretanya

Aleix Espargaró (Aprilia) ha aconseguit una gran victòria en el GP de la Gran Bretanya superant la pluja que ha aparegut en les sis darreres voltes i avançant el líder del mundial, Francesco Bagnaia (Ducati) en l’últim gir. El granollerí ha sumat la seva segona victòria en MotoGP després d’haver guanyat a l’Argentina l’any passat. Aleix Espargaró ha fet una gran cursa i després de sortir des de la dotzena posició, ja s’ha situat segon en la sisena. Han mantingut una lluita amb el seu company d’equip Maverick Viñales per les places de podi, i quan ha aparegut la pluja, ha decidit arriscar i atacar, fet que li ha donat resultat. El rosinc ha perdut llocs sota l’aigua i ha acabat cinquè.

El líder del mundial Francesco Bagnaia s’ha situat primer en la segona volta, s’ha escapat amb Marco Bezzecchi (Ducati), segon del mundial, fins que aquest darrer ha caigut. També han anat per terra Àlex Márquez (Ducati) en la sisena volta quan era quart i el seu germà Marc Márquez (Honda). Pol Espargaró (KTM) ha finalitzat dotzè en el seu retorn a les pistes després de la seva lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)