MotoGP

Viñales és el segon més ràpid el primer dia d’entrenaments del GP d’Àustria

El rosinc es queda a 44 mil·lèsimes del rècord del circuit que fa Bezzecchi

Maverick Viñales (Aprilia) ha fet el segon millor temps en el primer dia d’entrenaments de MotoGP del GP d’Àustria. El rosinc ha marcat un temps d’1:28.577 i s’ha quedar 44 mil·lèsimes del registre de l’italià Marco Bezzecchi (Ducati) d’1:28.533, que és un nou rècord absolut del circuit del Red Bull Ring d’Spielberg. Aleix Espargaró, també amb Aprilia, ha acabat la jornada setè a mig segon, mentre que Àlex Márquez (Ducati) ha ocupat la vuitena posició, també a mig segon. Els tres pilots catalans han passat directament a la Q2 de demà. Marc Márquez (Honda), que ha fet el tretzè registre a vuit dècimes del millor, i Pol Espargaró (Gas Gas), que ha marcat el quinzè temps a nou dècimes, hauran de disputar la Q1. Àlex Rins, que continua de baixa per lesió, ha visitant els seus companys en el circuit d’Spielberg. El pilot barceloní va amb muletes i encara no ha volgut posar-se un plaç per tornar a pujar a una moto.

Els dos pilots catalans de Moto2 no han pogut millorar els seus registres en la sessió d’entrenaments de la tarda i amb els temps del matí han acabat en l’onzena i dinovena posició. Albert Arenas (Kalex) ha acabat el dia amb un registre d’1:35:039 i s’ha quedat a gairebé un segon del seu company d’equip Pedro Acosta que ha estat el més ràpid del dia amb 1:34.050. Jeremy Alcoba ha marcat 1:35.455, a pràcticament un segon i mig.

Xavier Artigas (CFMoto) ha finalitzat el primer dia d’entrenaments en la 25a posició de la graella de Moto3 (1:3.437) a més de dos segons del millor temps que ha marcat el colombià David Alonso (Gas Gas) amb 1:41.223.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)