MotoGP

Vietti sorprèn i guanya en Moto2 per davant d’Acosta, que és més líder

Alcoba és dotzè i Arenas cau dues vegades

Celestino Vietti (Kalex) ha donat la sorpresa en el GP d’Àustria de Moto2 i ha aconseguit una inesperada victòria. L’italià ha vingut des del darrera i a cinc voltes del final ha superat Pedro Acosta (Kalex) que fins llavors havia dominat la cursa clarament i ha començat a tenir alguns problemes. El murcià ha acabat en la segona posició i ha ampliat el seu avantatge en la general de la categoria. Pedro Acosta té 12 punts de marge sobre l’italià Tony Arbolino (Kalex), que avui ha acabat sisè.

Jeremy Alcoba (Kalex) s’ha agafat la cursa amb calma i des de la 25a plaça de la sortida ha anat remuntant poc a poc fins entrar en els punts i ha acabat el dotzè. Albert Arenas (Kalex) ha tingut una cursa molt desafortunada malgrat sortir des de la vuitena posició. El gironí ha caigut en la quarta volta quan anava desè, ha tornat a la pista, i sis voltes després ha tornat a caure i ha abandonat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)