MotoGP

Martín també guanya la cursa a Misano i l’heroi Pedrosa acaba quart

Jorge Martín (Ducati) ha arrodonit el seu cap de setmana gloriós amb el triomf en el Gran Premi de San Marino al circuit de Misano Marco Simoncelli i es reivindica en la lluita per obtenir el títol mundial acostant-se a 36 punts del líder Pecco Bagania (Ducati). La trilogia inclou la pole, el triomf en la cursa esprint i la victòria en la cursa convencional –la segona del curs–, en la qual ha retallat 9 punts més al líder, que ha estat tercer. El segon lloc del calaix l’ha obtingut l’italià Marco Bezzecchi (Ducati). La cursa, disputada amb una calor sufocant, ha escenificat una bacanal de Ducati, que ha copat el podi amb l’única amenaça de la KTM del veterà de 37 anys –el dia 29 en fa 38–Dani Pedrosa, que també ha completat una actuació memorable tot i ser un pilot provador que competeix eventualment amb una invitació i ha acabat en una meritòria quarta posició. Ahir també va ser quart en la cursa esprint. Campió el 2010 i el 2016 a Misano, Pedrosa suma 32 punts en dues curses, un més que Marc Márquez. Maverick Viñales (Aprilia) ha aguantat el ritme i ha estat cinquè i Marc Márquez (Honda), que ha protagonitzat la seva millor cursa de l’exercici i ha acabat setè. El seu germà Àlex (Ducati) ha estat onzè i Pol Espargaró (KTM) ha caigut.

Martín ha conservat la seva posició de privilegi completant una bona sortida, seguit per Bagnaia i Bezzecchi. Pedrosa ha perdut una posició i era cinquè rere Binder, amb Viñales sisè. El vencedor al Circuit, Aleix Espargaró (Aprilia), ha sortit malament des del sisè lloc i ha perdut el fil de bon començament, fet que l’ha relegat al dotzè lloc final. El granollerí arrossegava molèsties físiques. Bezzecchi provaba d’avançar Bagnaia per atacar Martín. Binder ha anat per terra en la catorzena volta, amb Pedrosa quart, Viñales cinquè i Marc Márquez, sisè opositant al podi. Bezzecchi, més sencer físicament tot i el dolor en una ma arran de l’accident al Circuit de Barcelona-Catalunya, ha persistit i ha aprofitat que Bagnaia, atropellat a Catalunya i que ja ha fet prou competint fins al final, ha anat llarg i l’ha avançat a nou voltes del final.

Torres, subcampió

En moto E, el rubinenc Jordi Torres (Gas Gas) va ser quarti havia estat desè dissabte. Acaba segon a 43 punts de l’ialià Mattia Casadei (Ducati, el nou campió en el comiat de l’equip Pons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)