MotoGP

Àlex Márquez és mostra sòlid i és el més ràpid en els entrenaments del GP de Malàisia

Aleix Espargaró cau quatre vegades en la primera jornada a Sepang

Àlex Márquez (Ducati) ha fet una gran sessió d’entrenaments en el GP de Malàisia en el circuit de Sepang i ha estat el més ràpid amb un temps d’1:57.823. El cerverí s’ha mostrat sòlid durant la jornada i ha fet el registre en la darrera volta superant per més d’una dècima i mitja Jorge Martín (Ducati). Maverick Viñales (Aprilia) ha finalitzat amb el cinquè temps a més de quatre dècimes.

No s’ha pogut classificar per la Q2 i haurà de disputat una vegada més la Q1 Marc Márquez (Honda) que ha fet el quinzè temps a nou dècimes, Pol Espargaró (KTM) que ha estat dissetè a més d’un segon i Aleix Espargaró (Aprilia), vintè a gairebé dos segons.

Aleix Espargaró ha tingut una primera jornada molt dolenta i ha caigut quatre vegades. En els primers entrenaments ha anat per terra i la moto s’ha incendiat, i en els segons ha caigut tres cops, la primera ha estat en els primers minuts, després a meitat de la sessió quan acabava de tornar a la pista i finalment a dotze minuts del final quan buscava millorar el seu temps.

El japonès Ai Ogura (Kalex) ha acabat la primera jornada d’entrenaments de Moto2 amb el millor temps de 2:06.093 i ha superat per 90 mil·lèsimes Fermín Aldeguer (Boscoscuro). Pedro Acosta (Kalex), que en aquest gran premi pot guanyar el títol mundial, ha acabat cinquè a menys de dues dècimes. Albert Arenas (Kalex) ha ocupat el desè lloc amb 2:06.785, a poc menys de set dècimes (0.692), mentre que Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet l’onzè temps amb 2:06.804, a set dècimes (0.711).

En Moto3 el més ràpid del dia ha estat Jaume Masià (Honda) amb 2:12.065 i ha superat per més de quatre dècimes el turc Deniz Öncü (KTM). Xavier Artigas (CFMoto) ha ocupat la quinzena posició a més d’un segon i tres dècimes edel millor temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)