MotoGP

Àlex Márquez guanya l’esprint del GP de Malàisia, la seva segona victòria de l’any

Martín acaba segon i retalla dos punts a Bagnaia, tercer, en la general del mundial

Àlex Márquez (Ducati) ha aconseguit una gran victòria en la cursa a l’esprint del GP de Malàisia, la seva segona aquesta temporada. El cerverí ja es va imposar en l’esprint del GP de la Gran Bretanya al mes d’agost. Àlex Márquez ha fet una gran cursa i després de lluitar amb Jorge Martín (Ducati) en les primers voltes, ha superat Francesco Bagnaia (Ducati) en la cinquena, la meitat de la cursa, i ha marxat cap a la victòria.

Jorge Martín també ha passat al líder del mundial en aquesta volta, ha acabat segon, l’hi ha retallat dos punts i ara està a 11 de l’italià, que ha finalitzat tercer, en la general. Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat desè i no ha puntuat, mentre que el seu company d’equip Aleix Espargaró ha ocupat el dotzè lloc. Pol Espargaró (KTM) ha estat quinzè, mentre que Marc Márquez (Honda) ha caigut en la tercera volta, ha tornat a pista i ha acabat 21è.

Fermín Aldeguer (Boscoscuro) ha tornat a demostrat que està en un gran moment i ha fet la tercera pole de Moto2 consecutiva. El murcià ha marcat un gran temps de 2:05.288 i ha deixat al segon, l’italià Celestino Vietti (Kalex) a més de mig segon. Pedro Acosta (Kalex), que pot guanyar demà el títol mundial, i Tony Arbolino (Kalex), que és el seu únic rival, sortiran sisè i setè respectivament. Albert Arenas (Kalex) ha superat la Q1 i en la Q2 s’ha quedat a més d’un segon del millor i sortirà des de la setzena posició. Jeremy Alcoba (Kalex) ha disputat la Q1, ha caigut i sortirà des de la 21a plaça.

Per sisena vegada aquesta temporada Jaume Masià (Honda) ha fet la posició preferent de Moto3. El valencià s’ha mostrat molt superior als seus rivals i amb un temps de 2:10.846 ha superat per 9 dècimes al segon, el neerlandès Collin Viejer (Husqvarna). Xavier Artigas (CFMoto) ha superat la Q1 i després en la Q2 ha acabat en la tretzena posició a dos segons del millor temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)