Més motor

Àlex Palou guanya el GP d’Indianapolis i és el nou líder de l’IndyCar

El pilot català s’ha mostrat molt consistent i amb una bona estratègia

Àlex Palou de l’equip Chip Ganassi ha guanyat la seva primera cursa puntuable de la temporada i s’ha situat líder de l’IndyCar després de cinc curses disputades. L’actual campió s’ha imposat de manera autoritària en el GP d’Indianapolis després d’una bona estratègia i d’una gran feina en el box ja que en el segon canvi de pneumàtics i de càrrega de combustible ha superat als dos rivals que tenia per davant.

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor havia fet la pole, però en la sortida ha estat superat pel danès Christian Lundgaard i després del primer canvi de pneumàtics ha baixat a la tercera plaça també per darrera de l’australià Will Power. Mai els ha deixat distanciar i s’ha mantingut a menys de cinc segons del primer lloc. En la volta 40, practicament a meitat de la cursa de 85 voltes, s’ha situat en la primera posició i s’hi ha mantingut malgrat la bandera groga que ha reagrupat a tots els pilots en la volta 61. Àlex Palou, que també va guanyar aquest gran premi l’any passat, ha mostrat tot el potencial després de la represa de la prova, s’ha distanciat sense problemes i ha guanyat amb més de sis segons de marge. Will Power ha acabat segon i Christian Lundgaar ha completat el podi.

En la general el pilot català és primer amb 152 punts, mentre que Will Powell ocupa el segon lloc amb 140 i tercer és el neozelandès Scott Dixon amb 127. L’anterior líder, el nord-americà Colton Herta. ha baixat al quart lloc amb 127 punts.

La propera cursa serà les 500 milles d’Indianapolis que es farà el diumenge 26. A partir de dimarts ja comencen els entrenaments de l’històrica prova en el mític oval.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)