Més motor

Jorge Lorenzo

Pilot de Yamaha

«Rossi ha jugat brut»

Malgrat unes primeres declaracions diplomàtiques en les quals va reconèixer que Rossi havia fet «una gran cursa», Jorge Lorenzo va acabar carregant contra el seu company d'equip per alguns dels avançaments que va fer en les últimes voltes: «No és normal que el teu company et toqui tres vegades i més quan estic lluitant pel títol de campió del món i ens juguem el mundial de constructors. Rossi ha jugat brut.» El pilot mallorquí es va remuntar a altres accions polèmiques protagonitzades per l'astre italià: «Frega el límit de la legalitat. És la seva manera de córrer. De moment li ha sortit bé. Ho va fer amb Sete Gibernau, a Jerez, i amb Stoner, a Laguna Seca. Però potser algun dia algun rival li ho farà a ell.»

Lorenzo també va comentar per què havia acceptat el duel sense tenir-ne necessitat: «M'ha sortit l'instint assassí dels pilots que tenim la sang calenta, com Rossi o jo mateix. Ha estat la lluita de dos pilots agressius, amb mentalitat guanyadora, i ha guanyat el més veterà.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)