Més motor

Valentino Rossi

Pilot de Yamaha

«Una competició neta»

Amb el duel espurnejant d'ahir, a Rossi se li va oblidar que l'espatlla li fa mal. I és que l'italià va disfrutar de valent amb el recital d'avançaments que van oferir el seu rival i ell: «M'hauria agradat lluitar per la victòria, però ha estat una gran sensació i tot un espectacle. M'he divertit i he patit. Felicito Jorge perquè ha estat molt fort i no s'ha rendit.» A diferència del mallorquí, l'encara campió del món va considerar que no hi va haver maniobres polèmiques en les dues últimes voltes: «Hem tingut una batalla fantàstica, una competició neta i crec que tothom ha disfrutat mirant-la. La meva virtut és ser fort en el cos a cos.»

Malgrat tot, també es va lamentar de no haver pogut enganxar-se a Stoner i Dovizioso per lluitar per la victòria: «He perdut temps al principi, i al final el meu pneumàtic relliscava molt, era una mica més tou del que m'hauria agradat, així que sabia que tindria problemes. Però trobava a faltar un podi com aquest.» Rossi també es va mostrar confiat a mantenir «aquesta línia» a Malàisia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)