Més motor

MOTOR

GRAN PREMI DEL JAPÓ DE MOTOCICLISME

Elias ja acarona el títol

Va guanyar la seva setena cursa de la temporada i té el campionat mundial a l'abast

Julián Simón va ser l'únic que li va seguir el ritme, però no va tenir l'ocasió d'avançar-lo

Toni Elias
MORIWAKI (1r Moto 2)
«Estic molt satisfet amb la cursa d'avui. Hem aconseguit una victòria merescuda, tot i que també inesperada. Hem guanyat davant els seguidors de Shoya Tomizawa, a qui dedico aquesta victòria»
«Sabíem que Julián estaria molt fort, però he aconseguit mantenir un bon ritme de cursa. Ara el nostre objectiu està més a prop, tot i que encara no hi vull pensar. Sortiré a Malàisia amb la mateixa mentalitat de sempre»
Julián Simón
SUTER (2n Moto 2)
«He intentat enganxar-me a Elias, però no he vist cap possibilitat clara d'avançar-lo»

Toni Elias va sortir de Motegi amb un avantatge de 81 punts en el lideratge de Moto 2, després d'aconseguir la seva setena victòria de la temporada (la cinquena en les sis últimes curses). Aquesta diferència el podria fer campió en la cursa de diumenge a Sepang, on guanyaria el primer títol de la seva carrera. El manresà va tornar a tenir com a rival Julián Simón, que no el va deixar de petja fins a la mateixa línia d'arribada.

Tots dos es van quedar sols en les primeres voltes, després de posar de manifest que tenien un ritme molt més alt que el dels seus rivals. Semblava que Elias també deixaria Simón enrere, però l'espanyol va aguantar l'escomesa del líder amb orgull. En aquesta situació, el català es va dedicar a mantenir la cursa sota control, mentre que Simón no aconseguia trobar cap forat per intentar un avançament. Així es va arribar a l'última volta, en la qual Elias es va mantenir ferm i va creuar la meta tres dècimes abans que el seu rival.

Títol a la vista.

A Malàisia ja podrà ser campió si aconsegueix sortir-ne amb 75 punts d'avantatge. Això significa que guanyarà el títol si acaba entre els dos primers, independentment del resultat dels seus rivals.


Elias s'assegurarà el mundial si a Sepang acaba amb 75 punts d'avantatge respecte del segon classificat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)