Fórmula 1

Sebastian Vettel

Red Bull Renault

«Hamilton ens ha donat moments durs»

Lewis Hamilton
«Hem fet una bona feina si tenim present que el seu cotxe [el de Vettel] és més ràpid que el nostre. Hem tingut més bon ritme que en la cursa anterior i això és positiu, però no el podia seguir al tercer revolt ni acostar-m'hi prou per passar-lo a la recta amb l'aleró mòbil»
Jenson Button
«La primera volta ha sigut desastrosa, m'han passat 4 cotxes al primer revolt. Després tot ha anat bé i m'he divertit. Hem fet una bona feina i hem pres una bona decisió estratègica. M'agradaria saber què hauria passat sense una sortida tan dolenta»
Mark Webber
«La meva sortida no ha sigut ideal i la d'Alonso, fenomenal. No veure'm a davant m'ha trencat els esquemes. Ha sigut frustrant veure que hem sortit junts de la tercera aturada però jo rere seu»
Fernando Alonso
«Que al final t'agafin volta no és el millor, però ells han fet una cursa fantàstica»
«Per bé o per mal he nascut caparrut i continuo pensant que queda temps per recuperar les diferències, sempre que tingui un bon cotxe i pugui lluitar de tu a tu. Ara mateix no el tenim i cada vegada ens treuen més punts»
Jaume Alguersuari
«Finalment hem fet quatre aturades, però els pneumàtics se'ns han gastat més que als altres. Després de deu o dotze voltes ens quedàvem sense adherència i havíem de parar. Més que d'aerodinàmica tenim un problema de posada a punt o de pressions de gomes»
Nico Rosberg
«La ràdio no em funcionava i em costava entendre la cursa, perquè hi ha moltes coses a controlar. I a més he tingut un problema amb l'aleró del darrere»
«Encara no entenc com Alonso, que sortia 16 metres al darrere, ja estava a la meva alçada a mitja recta»

Sebastian Vettel era un home feliç, extremadament feliç, com només se n'és quan el triomf costa d'obtenir, encara que en tractar-se del quart de la temporada pugui fer pensar el contrari. «Avui McLaren i també Ferrari ens ho han fet passar malament –va explicar–, però per això, per com ens ho han posat de difícil, estic més feliç.» L'alemany va veure's sorprès per Fernando Alonso en la sortida. «Creia haver fet una bona sortida. Encara no entenc com Alonso, que sortia 16 metres al darrere, ja estava a la meva alçada a mitja recta; encara ara no sé d'on ha sortit. Després jo he buscat l'interior, Webber l'exterior i Alonso s'ha posat líder. I més tard no estava prou a prop d'ells com per fer servir l'aleró mòbil», va comentar.

Un cop superat el pilot de Ferrari, tot i que no a la pista sinó en la segona aturada a canviar rodes, l'escull de Vettel va ser Hamilton. I, en el tram final de la cursa, els pneumàtics: «En la segona meitat de cursa, Hamilton ha estat molt a prop. En les deu últimes voltes els pneumàtics m'han anat abandonant i pregava que a ell li passés el mateix. Me n'he recordat de la cursa de l'any passat a la Xina, tot i que aquesta ha acabat molt millor per a mi. Ha estat força dur, per descomptat, però en les últimes voltes he pilotat bé a l'últim sector i n'hi ha hagut prou per guanyar. He quedat molt descansat quan he passat la meta. Sóc molt feliç perquè és un gran resultat, però també hem tingut la confirmació que els McLaren són molt forts», va argumentar. El KERS va tornar a ser el maldecap dels Red Bull –és el punt feble del cotxe– i Vettel el va trobar a faltar per defensar-se en les últimes voltes: «A vegades l'he pogut fer servir i d'altres no. Que m'hagin dit que no el podria utilitzar en les sis últimes voltes no era la millor notícia que em podien donar. Sabem que hi hem de treballar en el futur. És absolutament necessari.»


la sortida

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)