Més motor

Festa a Vilablareix per a Dani Oliveras

Motor. Serà divendres, en reconeixement al magnífic 36è lloc en el Dakar, sent debutant i sense cap preparació

Dani Oliveras va tornar ahir a casa després d'haver aconseguit el 36è lloc en el seu debut en un gran raid i Vilablareix ja li prepara una festa de celebració per divendres. Serà a les 9 del vespre, a l'Ajuntament, on el consistori el rebrà i, tot seguit, el pilot, de 26 anys, dirigirà unes paraules als aficionats congregats a la plaça.

Serà la culminació de dos mesos en què el temps ha passat frenèticament. Fa tot just dos mesos que Kurt Caselli va morir, que KTM va oferir el seu lloc a Jordi Viladoms i que Gas Gas va pensar en Dani Oliveras, que el mes de juliol havia protagonitzat una actuació sensacional a la Baja, la seva única experiència en una prova assimilable al Dakar, per bé que és un esprint llarg i no un gran raid, i no hi ha navegació. En la cursa aragonesa era segon, rere Joan Barreda i al davant de Jordi Viladoms (segon en el Dakar) quan, a pocs quilòmetres del final, va haver d'abandonar per una caiguda.

El Dakar ha estat el seu primer gran raid i ha hagut d'aprendre tots els conceptes de navegació en una setmana. Malgrat tot, en la quarta etapa superava l'altre pilot de Gas Gas, Marc Guasch, que va acabar 25è, de manera que és fàcil imaginar on hauria pogut acabar Oliveras sense tanta precipitació. Laia Sanz, per exemple, va ser 39a l'any del seu debut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)