Més motor

Dos mundials pel preu d'un

Trial/enduro. L'espectacle del trial i l'enduro ‘indoor' omplirà diumenge el Palau Sant Jordi, amb un nombrós grup de pilots catalans d'ambdues especialitats disposats a fer vibrar el públic

Catalunya domina amb mà de ferro el món del trial i disposa de grans pilots d'enduro, i l'empresa catalana RPM Racing hi va saber donar corda traslladant la pràctica d'aquests esports de muntanya als pavellons coberts, tot inventant dues noves modalitats fora d'asfalt (off-road). Primer amb el trial, fa ni més ni menys que 37 anys, i després amb l'enduro, en fa 15. Enguany la doble festa de l'off-road s'esdevindrà diumenge que ve al Palau Sant Jordi, a partir de les 17 h, i serà puntuable per als campionats del món d'X-Trial i Superenduro. Toni Bou intentarà aconseguir la vuitena victòria seguida en el Trial Indoor de Barcelona, amb el permís d'Albert Cabestany i Adam Raga, segon i tercer en el mundial d'X-Trial, rere el de Piera. En el Superenduro, Daniel Gibert ja sap el que és guanyar alguna mànega al polonès Taddy Blazusiak, el líder del mundial, i mirarà de repetir a casa. Tot i que no segueix l'enduro indoor, Ivan Cervantes s'ha entrenat fort i sortirà prou motivat per lluir-s'hi. Les entrades, a Ticketmaster i Atrápalo, a partir de 25 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)