Ral·lis

Ogier es queda sol

Motor. El líder del mundial encapçala en solitari el ral·li de Polònia després del problemes de Mikkelsen, però Volkswagen manté el doblet

Quan només falta la curta etapa d'avui, Sébastien Ogier (VW) és el líder sòlid del ral·li de Polònia. El seu company Andreas Mikkelsen va començar l'etapa d'ahir amb un escratx, disposat a plantar cara al líder del mundial, però en el segon tram va perdre deu segons per una lleugera sortida de pista. Això li va fer “perdre el ritme”, i a partir de llavors va cedir un grapat de segons en cada tram. Per acabar-ho d'adobar, en l'últim tram llarg de la jornada, un problema de frens li va costar mig minut més i qualsevol esperança de victòria. Si més no, conserva el segon lloc, gràcies a l'abandó de Mads Ostberg, que va arrencar una roda del seu Citroën en el quart dels nou trams llargs del dia. Llavors el tercer lloc va passar, successivament, per les mans de Latvala i de Hänninen, però el primer va trencar una suspensió i el segon va tenir problemes de direcció. Tercer és ara Neuville, en lluita amb Hirvonen. Quan era sisè, l'ídol local Robert Kubica (Ford) també va arrencar una roda i va plegar.

3a etapa
1r Ogier-Ingrassia (VW Polo)
2h06:58.5
2n Mikkelsen-Floene (VW Polo)
a 59.7
3r Neuville-Gilsoul (Hyundai)
a 2:18.8
4t Hirvonen-Lehtinen (Ford)
a 2:28.9
5è Hänninen-Touminen (Hyundai)
a 2:42.5
6è Latvala-Anttila (VW Polo)
a 2:44.0
7è Paddon-Kennard (Hyundai)
a 4:06.9
8è H. Solberg-Minor (Ford)
a 4:25.7
9è Meeke-Nagle (Citroën)
a 4:29.4
10è Prokop-Tománek (Ford)
a 5:15.0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció