Més motor

Espectacle amb majúscules

Trial/enduro. El Palau Sant Jordi, a punt per celebrar la gran festa esportiva del motociclisme ‘off-road'

La cita és avui, a partir de les 17 h al Palau Sant Jordi. El 38è Trial Indoor i el 16è Enduro Indoor de Barcelona oferiran un espectacle únic als aficionats catalans. Toni Bou, Adam Raga, Albert Cabestany i Jeroni Fajardo encapçalen per aquest ordre el mundial d'X-Trial –Barcelona és la quarta de les sis cites– i tornaran a jugar-se el podi entre ells, amb permís dels millors pilots estrangers, i el debut del basc Jaime Busto. En l'enduro, el polonès Taddy Blazusiak buscarà la sisena victòria consecutiva. Durant la competició, seran homenatjats el vencedor del Dakar Marc Coma i el seu motxiller, Jordi Viladoms, al manillar de les seves KTM. El motociclisme de fora de l'asfalt ha donat més títols a Catalunya que la velocitat –aviat és dit– i això fa d'aquesta cita una gran festa.

Podrà Raga tornar a tombar el campió?

Toni Bou és el dominador del trial indoor, amb 28 victòries seguides en el mundial des del 2010. El mes passat a Pau, però, Adam Raga el va guanyar. A Barcelona es preveu un duel aferrissat entre els pilots de Montesa i Gas Gas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)