Motociclisme

“Ser sis o set dècimes més ràpid ha estat clau”

Jorge Lorenzo Pilot de Yamaha

Jorge Lorenzo va completar un cap de setmana gairebé rodó amb la victòria sense pal·liatius en el Gran Premi d'Itàlia. El mallorquí va ser clarament superior als seus rivals durant tota la cursa i no va patir en cap moment pel lideratge. “Era l'únic pilot que rodava de manera constant en 1:47. Ser entre sis i set dècimes més ràpid ha acabat sent la clau per guanyar la cursa”, va dir Lorenzo. També va explicar com va aconseguir escapar-se en les primeres voltes: “Les Ducati estan molt fortes. Me l'he hagut de jugar amb Dovizioso en una volta valenta i m'he pogut desmarcar i obrir forat. Tres victòries consecutives poques vegades les aconsegueixo, i ara l'objectiu és sumar la quarta.”

“He fet el més difícil”

Marc Márquez va descriure com havia anat la caiguda: “Me n'he anat una mica llarg i quan he tornat a la trajectòria bona he tingut un moviment de darrere i després la moto se m'ha tancat de davant. Però això passa quan pilotes cada volta al límit.” El lleidatà va assumir la seva culpa: “L'error és meu.” També va dir: “Se m'han reproduït els problemes de sempre amb l'adherència quan ha començat a baixar el rendiment dels pneumàtics.” Amb tot, Márquez es va mostrar content pel seu inici de cursa: “Hem fet el més difícil, que era la sortida i les tres primeres voltes. Però lògicament hem de pensar en les deu últimes, que sempre han estat el meu punt fort i ara són les que em fan patir més.”

Estic molt content perquè he pujat al podi. He de dir que ha estat un bon resultat perquè la cursa ha estat molt difícil
No m'he trobat bé en tot el cap de setmana i al final un podi és un gran resultat davant la meva afició
Valentino Rossi
El que realment està fort és el meu cap. Sabia que la victòria era molt difícil. El podi em fa molt content
Andrea Iannone
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)