Motociclisme

Victòria històrica i al límit d'Oliveira

GP de França. Moto 3. El portuguès es converteix en el primer pilot del seu país que guanya una cursa del mundial de motociclisme. L'empordanès Isaac Viñales acaba vuitè

Miguel Oliveira va aconseguir ahir la primera victòria en la història del motociclisme portuguès després d'imposar-se en un final ajustadíssim a Danny Kent i Romano Fenati en la cursa de Moto 3. Els seus companys de podi van tenir un espectacular duel pel lideratge en l'inici de la cursa, amb participacions puntuals de Francesco Bagnaia. Kent, que continua com a líder del mundial, va intentar donar gas i escapar-se dels seus rivals, però no va poder deixar el grup de vuit pilots que encapçalava la cursa. Un segon grup, entre els quals hi havia l'empordanès Isaac Viñales, intentava no perdre el ritme. I ho va aconseguir. En el primer terç de cursa els dos grups van unir-se en un amb presència de 18 pilots i de tots els favorits. No tots van poder aguantar el ritme, i unes voltes després ja havien capitulat cinc pilots. Llavors Oliveira va prendre la iniciativa, per bé que els avançaments van ser constants. La cursa va arribar completament oberta a l'última volta. Oliveira la va començar líder. Fenati i Bagnaia el superaven a final de recta, però el portuguès reaccionava uns revolts després i tornava al capdavant. En el revolt d'entrada a meta va aguantar bé els atacs dels seus rivals i es va endur la victòria. Viñales, que va entrar amb el grup capdavanter, va ser vuitè i continua sisè del mundial.

EL GUANYADOR

És un honor ser el primer portuguès que guanya i espero poder donar més victòries als aficionats
Miguel Oliveira
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)