Més motor

Segon podi de Torres

Superbikes. El pilot de Rubí va ser tercer en la segona cursa de la reunió del mundial a Sepang, i es manté cinquè del campionat

Jordi Torres no va guanyar, com desitjava –sortia segon en la graella–, però a Malàisia va sumar el segon podi de la temporada (després del tercer lloc a Imola) i va demostrar que el guardó de debutant de l'any en el mundial de Superbikes li queda petit. En la primera cursa va quedar lluny perquè, després de nou voltes quart a un ritme de 2:05 o 2:06, les gomes van dir prou fins al punt que els quatre segons de marge sobre el cinquè es van fondre i el van superar sis pilots. Va acabar desè, sent el més lent de la pista. En la segona cursa, però, es va refer. Amb vuit voltes seguides a 2:05 va consolidar el tercer lloc –amb el campió Sylvain Guintoli cada cop més lluny– i va acabar amb un ritme més proper al de Chaz Davies (Ducati) i Jonathan Rea (Kawasaki) i vuit segons de marge sobre Guintoli. Rea és líder i virtual campió.