Barça

Jordi Pujol: “Guardiola és més que un tècnic”

Gràcies. L'expresident de la Generalitat agraeix públicament al de Santpedor els èxits esportius i el seu comportament exemplar

La classe política, o almenys una part, també es va manifestar ahir al voltant de la figura de Guardiola. L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol va elogiar-lo en el programa Tercera graderia, de RAC1. “El Barça és més que un club, però Guardiola és més que un entrenador. Si creu que ha de plegar, és perquè li convé i només puc donar-li les gràcies. No puc donar consells a Guardiola. S'ha buidat i ha portat el Barça molt amunt. El Barça ha tingut dues derrotes i no ha buscat excuses de mal pagador. Ha tingut un estil senyor. Fa un temps vaig dir; la victòria del Barça és que un dia perdrà i ho acceptarem amb serenitat”, va assegurar Pujol. Sobre la decisió de donar l'alternativa a Tito Vilanova va indicar: “Espero que es faci tot el que calgui per seguir tenint bons resultats.” Per acabar, va fer broma: “Guardiola, president de la Generalitat? Això no toca!” I va revelar com va conèixer Pep: “Tenia 12 anys, acabava de fallar un penal decisiu per al seu equip i plorava.”

“Gràcies, Pep, pel que ens has donat i pel que ens donaràs”, va teclejar l'expresident i ara polític Joan Laporta a través del seu compte de Twitter. També va desitjar molta sort a Tito Vilanova. Laporta, tanmateix, no va voler fer declaracions a la sortida del ple municipal de l'Ajuntament de Barcelona.

En la seva intervenció en la convenció nacional sectorial de CDC, Oriol Pujol també s'hi va referir: “És una ocasió per seguir endavant amb orgull, satisfacció i agraïment. Guardiola és l'exemple de la feina ben feta, d'un canvi cultural, de creure en els de casa i d'aixecar-se ben d'hora ben d'hora.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)