3a divisió FEF

Un punt de justícia

Duel equilibrat. Un gol de Nacho en el temps afegit va permetre al Santfeliuenc empatar al camp de l'Europa

SANTFELIUENC2


EUROPA2


Empat just en un partit dominat clarament per l'Europa però en el qual el Santfeliuenc va tenir algunes de les millors oportunitats de gol. Els graciencs havien començat bé el partit amb un parell d'arribades a l'àrea en els primers instants, però va ser Bolaños, en un llançament de falta magistral (5') qui va avançar els visitants. D'aleshores, l'Europa ho va seguir intentant, sobretot mitjançant Javi Sánchez i alguna falta lateral, fins que a la sortida d'un córner, el central Cano va fer el merescut empat. A partir d'aquell instant, però, l'Europa va deixar de visitar l'àrea de Carles amb tanta assiduïtat i, de fet, les millors oportunitats van començar a ser del quadre visitant. Cano –el del Santfeliuenc– la va tenir a les acaballes del primer temps (40'), Ivan Peralta en el 3' de la represa, i el mateix Cano en el 70' van fer lluir Leva. Però els gols no arribarien fins als últims cinc minuts. Primer Guzman, en un increïble xut des de la frontal imparable, va avançar l'Europa, però en l'afegit, el visitant Nacho va posar les taules al marcador amb una rematada de cap precisa.

EUROPA: Rafa Leva; Oriol Dot, Putxi, Cano, Alegre; Javi Lara, Guzman, Padilla; Nils (Rovira, 75'), Javi Sánchez (Ignacio, 67') i Poves (Camacho, 88'). SANTFELIUENC: Carles; Dani Sánchez, Joserra (Gerard Rovira, 72'), Nacho; Tena, Bolaños; Maldo (Éric, 80'), Iván Peralta (Toro, 67'), Quiles; i Cano. GOLS: 0-1 (5') Bolaños. 1-1 (33') Cano. 2-1 (85') Guzman. 2-2 (90') Nacho. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: als locals Padilla i Camacho i als visitants Joserra, Maldo i Toro. T.V.: cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)