Tres punts que obren forat

Pas endavant de l'Europa. El conjunt escapulat va vèncer el seu perseguidor, un Terrassa que va mostrar una imatge fluixa i va sucumbir als gols de Javi Lara i Ignacio en el segon temps

Europa2

terrassa1

El Terrassa va escollir un mal dia per donar la seva pitjor imatge. Els punts perduts amb la derrota davant un rival directe com l'Europa poden ser significatius a final de temporada en la lluita per les posicions de promoció. Un cop més, el conjunt egarenc va desaprofitar l'oportunitat de ficar-se entre els quatre primers, i veu com la zona d'ascens és ara cinc punts per sobre.

Després d'un quart d'hora ensopit, els egarencs van despertar per trepitjar l'àrea rival en dues accions consecutives. En la primera d'elles, Guillem va arribar per banda dreta fins a línia de fons, des d'on va aconseguir treure la centrada per Maldonado que va rematar amb cama esquerra massa alta. En la següent jugada, després d'una dolenta sortida de Rafa Leva, la pilota va acabar a la frontal però el seu misto va enviar la pilota fora per línia de banda. Marc Vilajosana va disposar de dues bones ocasions per als locals, però li va mancar molt encert. La pilota va anar als núvols quan ho tenia tot de cara per ficar-la entre els tres pals.

La segona part va arrencar amb l'acció de penal comès per Merchán. Javi Lara es va encarregar de transformar-lo i va obrir d'aquesta manera el marcador. Només encaixar el 0-1, el Terrassa va intentar reaccionar mitjançat el propi Merchán que va disparar fort a porta obligant a Rafa Leva a fer una gran aturada. El gerro d'aigua freda més gran va venir just després, amb una passada a l'espai per Ignacio, que no va fallar i va fer el segon gol dels barcelonins, fet que va deixar el conjunt de Pirri amb un paper molt difícil de solucionar.

Quan semblava que ja estava tot sentenciat, l'àrbitre va xiular penal en l'àrea de l'Europa. Jaime no va fallar i va posar l'1-2 en el marcador en el darrer minut amb cinc d'afegit per davant. L'empat, però, no es va ni somiar ja que els minuts extra pràcticament no es van disputar per pèrdues de temps que van acabar amb l'expulsió ja insignificant de Padilla.

TERRASSA: Juanmi, Guillem, Ramon Marimón, Segarra, Javi González, Jaime, Isaac Maldonado (De La Torre, 72'), Merchán, Marc Vilajosana (Mario, 57'), Batanero (Montoro, 60') i Diego. EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Ignacio, Javi Lara (Valderas, 79'), Poves (Padilla, 70'), Guzmán (Camacho, 87') i Nils. GOLS: : 0-1 (52') Javi Lara, de penal. 0-2 (57') Ignacio. 1-2 (89'), de penal. ÀRBITRE: : García Rosel. T.G.: Als locals Javi González, Guillem, Diego, Jaime i De La Torre; i al visitant Guzmán. T.V.: Al visitant Padilla (90'), doble amonestació. PÚBLIC: 1.104 espectadors.
Guanyar avui no vol dir absolutament res perquè això és molt llarg i encara queda molta lliga
Pedro Dólera
entrenador de l'europa
Hem fet tot el que s'havia de fer per perdre el partit. A vegades vols i no pots