2a divisió FEF

L'AFE trenca amb el Lleida

Via morta. El sindicat de futbolistes dóna per finalitzades les negociacions amb el club, que haurà de pagar el que deu si no vol baixar

Ni negociant amb els jugadors ni negociant amb l'AFE. El Lleida Esportiu haurà de complir els seus compromisos amb els futbolistes abans no acabi la temporada si no vol viure un descens administratiu a tercera divisió. Aquest és el resum de la situació que viu a hores d'ara el club de la Terra Ferma. Tot, després que la reunió d'ahir a Madrid entre directius i l'AFE acabés en via morta. Des de l'Associació de Futbolistes Espanyols van ser clars: la negociació amb el Lleida s'ha acabat.

La setmana passada, el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ho va fiar tot a les negociacions amb l'AFE per desencallar la situació d'impagaments que viu la plantilla, que fa cinc mesos que no cobra. Des del sindicat, però, han trencat converses ja que, segons exposen en un comunicat, “els representants del club s'han presentat sense complir cap garantia financera de cobrament dels salaris que es deu als jugadors, que va ser el principal compromís que van assumir el 14 d'abril”. Així doncs, des de l'AFE tenen clar quin ha de ser el camí que s'ha de seguir per part dels jugadors del Lleida. “L'únic camí que els queda és reclamar les quantitats que es deuen a la comissió mixta, perquè no es pot negociar quan no es compleixen els compromisos acordats”, destacava el delegat de segona B de l'associació, Antonio Saiz.

La situació en què queda el Lleida Esportiu ara és delicadíssima. El club està obligat a abonar les nòmines pendents –o arribar a un acord amb els jugadors per posposar pagaments i evitar denúncies, fet que atès l'ambient que es respira és ara per ara una quimera– si no volser víctima d'un descens administratiu el 30 de juny. I és que, si la situació no canvia, els futbolistes exercitaran el seu dret a denunciar els impagaments abans del 31 de maig. El club, que avui donarà la seva versió, haurà de buscar solucions.

LA FRASE

L'únic camí és reclamar el deute a la comissió mixta. No es pot negociar quan no es compleixen els compromisos
Antonio Saiz
delegat de segona b de l'afe

El Cornellà no desplaçarà afició

En l'aspecte esportiu, el Lleida es juga la classificació per al play-off dissabte contra el Cornellà. Amb vista a aquest partit, el club del Baix Llobregat, molest amb els preus, ha decidit no desplaçar aficionats a
la capital del Segrià. En un comunicat oficial, l'entitat verda va dir que, atès que el Lleida havia fixat les entrades visitants a 30 euros, “es desestima la possibilitat d'organitzar un desplaçament”. A més, també informa que el Lleida Esportiu no vendrà entrades als aficionats del Cornellà el mateix dia del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)