ACB

Víctor Sada, a prop d'Andorra

Lliga Endesa. El fitxatge de Micic li tanca la porta del Bayern i l'oferta del Morabanc és l'única que té a la taula de l'ACB

Des del primer dia que es va planificar el curs 2014/15, el nom de Víctor Sada està marcat en la llista del Morabanc Andorra per ser el base titular en el projecte del retorn a la Lliga Endesa. La seva incorporació no era fàcil perquè el badaloní (1,91 m, 1984) té un catxet alt i podia rebre ofertes més temptadores, tant en l'aspecte econòmic com esportiu.

L'interès del Bayern, i de Svetislav Pesic en particular, aparegut al juliol, va fer témer el pitjor, però el club alemany va tancar dilluns la nòmina de bases sense tenir-lo en compte. I és que Pesic ara disposa de tres directors de joc, com Micic, Schaffartzik i Gavel, si bé aquest últim alternarà la posició de base amb la d'escorta. Retirat ja de la pugna el campió alemany i sense més ofertes de la Lliga Endesa que la del Morabanc, Sada veu amb bons ulls donar el vistiplau a la proposta del club andorrà, on es retrobaria amb el seu amic Jordi Trias. “Estem treballant-hi i cada dia veiem el fitxatge més probable”, va dir amb un punt de prudència Francesc Solana, el director general.

Que la situació estigui ben encarada no significa que la seva incorporació ja sigui imminent. Els agents de Sada encara estan parlant amb el Barça. Si bé llegeixen diferent el contracte –lliure pel Barça i renovat segons el seu representant–, hi ha bona predisposició a arribar a un pacte per tancar l'etapa blaugrana de la millor manera. Quan hi sigui, serà el moment en què el Morabanc atacarà definitivament el fitxatge d'una peça clau, amb gran experiència en la lliga. En total, 371 partits, 298 amb el Barça i 73 amb el CB Girona.

Tres mesos sense Zengotita

Inicialment no estava previst, però Asier Zengotitabengoa va passar dilluns per la sala d'operacions per regenerar un cartílag del genoll dret amb plasma i corregir les molèsties que tenia a la zona el curs passat. El període de recuperació és de tres mesos, cosa que farà que es perdi la pretemporada i que torni a finals d'octubre, amb la Lliga Endesa ja iniciada. Fa uns dies, el Morabanc li va comunicar que jugaria poc i que el millor era que es busqués un altre equip. Ara, i després de ser intervingut, difícilment tindrà la possibilitat de canviar d'aires. De fet, Zengotita sempre ha volgut quedar-se i fer valer el seu contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)