FEB

Un repte d'altura

LEB Or. L'Actel Força Lleida mirarà de recuperar el bon camí a la pista del líder. El club descarta fitxar abans que es tanqui el mercat, avui

La patinada de fa una setmana, a casa contra l'Oviedo (-17), va ser un cop dur i inesperat per a l'Actel Força Lleida. No tant pel que fa a classificació –setè (12-8) i amb tres triomfs de marge sobre el desè–, sinó perquè va tallar una ratxa de sis triomfs seguits. Avui, els de Joaquín Prado es poden refer a la pista del líder, que s'ha sabut sobreposar a la pèrdua de dos pilars: Narros, per lesió, i Hernández-Sonseca, MVP de LEB Or fins llavors, que va marxar al desembre cap a Veneçuela. El Planasa Navarra arriba al partit pletòric (14-7 i quatre triomfs consecutius) i amb el reforç de Moncasi, que va arribar no fa ni un mes i que està rendint a un nivell altíssim. La victòria lleidatana no només els consolidaria a la zona de play-off, sinó que també els faria tenir l'average a favor (77-68 a Barris Nord).

Sense reforços

Avui és l'últim dia per inscriure jugadors a les competicions FEB i l'Actel ja va dir ahir, en boca del tècnic, que no té previst fer moviments. “Ni en l'aspecte estructural ni en l'econòmic no ens ho podem permetre”, hi va afegir Prado. L'altre català de la categoria, el Prat Joventut, tampoc no té previst fitxar ningú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)