OK Lliga

El Tordera guanya i es manté, i el Lloret baixa

OK Lliga. Els maresmencs van aconseguir superar per la mínima el Lleida i van patir en els últims minuts, mentre que els selvatans van guanyar a Igualada però va ser insuficient

LLEIDA1

LLORET6

TORDERA2

IGUALADA5

El Tordera va guanyar el seu partit contra l'ICG Software Lleida i va aconseguir la permanència a l'OK Lliga, evitant la darrera plaça de descens que quedava per decidir. Aquesta posició la va ocupar el Lloret, tot i la seva victòria a la pista del Monbus Igualada, i va baixar a la primera estatal. L'enfrontament a distància entre els maresmencs i els selvatans es va decantar a favor del Tordera des de l'inici. El seu gol en el minut 7 va posar les coses molt difícils al Lloret, que en el mateix minut va encaixar un gol. Els torderencs van saber mantenir-se a davant en el marcador malgrat que els lleidatans van disposar de moltes ocasions. A deu minuts del final del partit van aconseguir incrementar l'avantatge amb el 2-0, un gol molt celebrat pels aficionats. Els lloretencs seguien lluitant en el seu partit i a nou minuts del final van empatar (4-4). Els darrers minuts van estar plens de tensió en una i altre pista, ja que el Tordera va veure com el Lleida va reduir la diferència (2-1) al marcar de penal. El Lloret va pitjar l'accelerador en els darrers instants i a 15 segons del final Víctor Crespo va aconseguir el gol de la victòria (5-6). El partit del Tordera encara estava
en joc i els locals van saber aguantar la bola i mantenir un triomf mínim
que els va donar la permanència.

En el Tordera es va notar l'absència a dins de la pista del seu director de joc Sergi Parra. En el minut 13 va topar amb la tanca de formigó que envolta la pista i es va fer mal al genoll. Es va valorar si marxava a l'hospital però el jugador es va voler quedar al costat dels seus companys. En els últims minuts va tornar a la pista, tot i que anava completament coix, per ajudar a mantenir la bola i poder assegurar un triomf que els salvava del descens.

MONBUS IGUALADA: Deitg, Vives, Molas, Pla i Baliu –equip inicial–; Carles, Muntané, Oller, Vila-seca i Àlex Ferrer. CH LLORET: Serra, Pelicano, Jordi Rodríguez, Carbó i Víctor Crespo –equip inicial–; Marc Gómez, Xavi González, Àlex Grau, Xavier Crespo i Perarnau. GOLS: 1-0 (7') Vives. 1-1 (14') Carbó. 2-1 (19') Oller, de penal. 3-1 (27') Pla. 3-2 (28') V. Crespo. 4-2 (28') Pla. 4-3 (34') X. Crespo. 4-4 (41') Pelicano. 5-4 (47') Vives. 5-5 (48') Carbó. 5-6 (50') V. Crespo. ÀRBITRES: J. Gómez i A López. FALTES: 7 de l'Igualada i 9 del Lloret.

COMPROMÍS

Parra es va fer mal al genoll però va jugar els últims minuts per aguantar la bola
CP TORDERA: Jordi López, Bolcato, Parra, Casrañé i Martos –equip inicial–; Aldrich, Serra i Cuenca. ICG SOFTWARE LLEIDA: Estrada, Escudero, Necchi, Soler i Andreu Tomàs –equip inicial–; Cañellas i Ballesteros. GOLS: 1-0 (7') Castañé. 2-0 (40') Cuenca. 2-1 (48') Necchi, de penal. ÀRBITRES: Sanz i Mayor. FALTES: 6 del Tordera i 6 del Lleida. INCIDÈNCIES: El pavelló Parroquial del Tordera va presentar un aspecte immillorable i pràcticament es va omplir.