Atletisme

Kabouri i Quílez, sols

Atletisme. Victòries per als dos atletes amb més triomfs aquest any al Circuit Gironí, ahir en la 21a edició del cros de Riudellots de la Selva

Hamid Kabouri i Anna Quílez (CA Lloret La Selva) tenen encarrilat el triomf en la general del Circuit Gironí de cros, després del seu triomf en la 21a edició del cros de Riudellots de la Selva, disputat ahir amb 500 atletes. La diferència sobre els rivals amb què van guanyar ahir, fa que la sensació de favorits sigui encara més gran.

Kabouri, vencedor del campionat en la seva última edició, va aconseguir, ahir, el seu segon triomf aquest any i és el primer capaç de repetir victòria. El saltenc, que té també un segon i un tercer llocs, va fer en solitari la cursa per a les categories júnior, promesa i sènior i va deixar l'emoció per a la lluita pel segon lloc, que va ser per a Abel Casalí (CA Vic). Boubacar Sabally (CA Lloret) va ser tercer i millor júnior, mentre que Mohamed Azzouzz (CE Universitari) va ser quart. Del grup de perseguidors de Kabouri, Faissal El Meziani (AMISI) i Joubair Makhfaoui (Independent) van ser cinquè i sisè.

Quílez, encara en categoria promesa, té encara més clara la seva primera posició en la categoria femenina absoluta, després d'enllaçar, ahir, el seu tercer triomf en les últimes tres curses disputades. Ahir, va superar en 15 segons la juvenil Irene Batlle (GEiEG) i Mercè Barris (JA Sabadell) va completar el podi després de fer bona part del recorregut amb elles, en un grup de tres. La cursa més renyida va ser la de veterà masculí. El local Lluís Martín (GEiEG) va superar Ferran Bosch i Josep Maria Roura (CN Olot) i Albert Reixach (CA Olot-Terra de Volcans) en els últims 600 metres, on va aprofitar la seva punta de velocitat –és especialista en 800–.

Banyoles acull, diumenge, l'última prova del 2014 i serà puntuable per al Gran Premi Català per a cadet, juvenil i júnior.

Triomf d'Adel en el seu comiat

Adel Mechaal (AA Palamós) va guanyar a Iecla el seu darrer cros, en una cursa en què va anar millorant. També hi va córrer Àngel Mullera (Lloret La Selva), tretzè. Mechaal no va acudir al campionat d'Europa, a Samokov (Bulgària), en què dos catalans van guanyar la plata per equips. Lídia Rodríguez (Santutxu) va ser 29a en la cursa sènior femenina i va ser la quarta que va puntuar per Espanya. Jordi Torrents (JA Sabadell), el tercer, va fer un gran debut en l'europeu amb la setena posició en la prova júnior.