Més esport

esports

Tennis de taula

El Balaguer Villart Logístic, campió de la superdivisió femenina

Tennis de taula. Va guanyar en l'última jornada contra l'Irun (4-0) i, tot i estar empatat a punts amb el Cartagena, l'‘average' li dóna el títol

Per primera vegada en la seva història el Balaguer Villart Logístic va aconseguir el títol de la superdivisió femenina. El conjunt de la Noguera ho va certificar en la darrera jornada en vèncer diumenge al matí i per un clar 4-0 el Leka Enea d'Irun. El Balaguer ha quedat empatat a punts amb la UCAM Cartagena, el gran dominador de la màxima categoria els darrers anys, però l'ha superat perquè el va derrotar en els seus dos enfrontaments particulars. Les lleidatanes van vèncer a la sala de joc de Cartagena per 2-4, i es van imposar a Balaguer per 4-1. Aquest cap de setmana el Balaguer va jugar dos partits, i el títol podia haver arribat dissabte, en què va disputar un partit ajornat contra el Calella, però va perdre per 2-4. Diumenge va guanyar i va ser campió.

L'equip del Balaguer Villart Logístic ha estat format per Anna Biscarri, que també és la presidenta del club; la xinesa nacionalitzada Li Yanlan, i la xinesa Wang Tingting. També han disputat alguns partits les jugadores del segon equip Clàudia Cejas i la romanesa Loredana-Carmen Dorca.

El CTT Balaguer es va crear l'any 1990 però l'equip femení no es va formar fins al 2004. Anna Biscarri forma part del primer equip des de l'inici, mentre que Li Yanlan va arribar la campanya 2006/2007, quan van debutar a divisió d'honor, la segona categoria estatal. La temporada 2010/2011 el Balaguer es va estrenar en la superdivisió i va fitxar Wang Tingting. La temporada 2013/2014 ja va aconseguir el subcampionat i en aquesta campanya ha arribat el preuat títol de campió.

SIS TEMPORADES

L'equip femení es va estrenar en la superdivisió la temporada 2010/2011
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)