Opinió

SORTIU I DISFRUTEU

FERRAN CORREAS

Un diari va posar Comas en la diana

No m'ha agradat mai criticar la feina dels meus companys de professió perquè sempre he pensat que cadascú ho fa tan bé com pot. He decidit avui trencar aquesta norma meva per fer-ho amb Eduardo Inda, la persona que decideix en el diari Marca i que pretén donar lliçons de periodisme, futbol i esport amb els seus vídeos, aquells que es fan en el web del diari des que ell el va passar a controlar acomiadant els que hi manaven. A Inda el critico perquè no l'arribo a considerar company de professió. Ell és un home de palla de Pedro J. Ramírez i va decidir traslladar al diari esportiu l'anticatalanisme que Pedro J. aplica en El Mundo del Siglo XXI. I quina millor manera de fer-ho que anant sempre en contra del Barça i especialment de Pep Guardiola, a qui fins i tot es va atrevir a escriure una carta oberta? Ho faig avui perquè he recordat que el senyor Inda va arribar a dir que l'entrenador del Barça l'havia posat en la diana i que si li passava alguna cosa seria responsabilitat seva. Tot perquè Inda havia dit que s'havia d'aturar Messi per la via civil o per la criminal. Ujfalusi va lesionar l'argentí i Guardiola, amb raó, va recordar aquelles paraules. A Inda li recordo avui aquella polèmica, ara que un entrenador de bàsquet català, Manel Comas, actualment comentarista de Teledeporte, va ser agredit per uns aficionats del Real Madrid hores abans de la final de copa de bàsquet que van jugar el Barça i l'equip blanc a Madrid. I li recordo perquè el mateix dia de l'agressió, en les pàgines del seu diari, un dels seus periodistes, Jesús Sánchez, escrivia: «Comas. Antimadridisme militant a TDP.» Així que ja sabem quin mitjà de comunicació va posar en la diana Manel Comas. I espero que Inda demani disculpes.

I ja que estem parlant d'aquest personatge, continuem esperant també alguna crítica del seu diari cap a Florentino Pérez, l'intocable. Perquè suposo que s'estan adonant que la manera de fer Florentino no funciona. S'ha gastat milions i milions d'euros en l'equip de futbol i també en el de bàsquet i ha volgut posar les plantilles a les mans dels entrenadors que més cobren, José Mourinho i Ettore Messina. Els resultats estan sent nuls perquè el Barça els està passant la mà per la cara a tots dos. I ho està fent amb dos entrenadors fets a la casa, Pep Guardiola i Xavi Pascual, dos tècnics que coneixen perfectament el club i el que han de fer en cada moment. Com coneixia el Real Madrid Vicente del Bosque, a qui Florentino va fer fora perquè no era galàctic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)