Opinió

Matinada de Ristreto

El partit de les estrelles de l'NBA i la gala dels Oscar; només faltava la Superbowl

Una matinada intensa. Com diria George Clooney, una matinada de Ristreto, el tipus de cafè de càpsules més fort d'una marca prou coneguda que ell anuncia, malgrat que és cert que es decanta pel descafeïnat. Botigues funcionals, però modernes. I cua. L'esquizofrènica matinada ja va tenir un preludi prou carregat amb un Barça lluitador que, per fi, va saber reconduir a fora una situació complicada amb molt d'orgull i un toc de genialitat. Més tard, el món es va aturar als Estats Units. Tan sols hauria faltat endarrerir la Superbowl que van jugar fa quatre dies per fer-la també coincidir, i el Twitter hauria petat. No recordava anteriors coincidències entre el partit de les estrelles de l'NBA i la gala dels Oscar. Suposo que l'endarreriment de l'inici de la lliga pel locaut ho ha provocat. Sigui com vulgui, són dos esdeveniments diametralment oposats. En el partit no defensa ni Déu i es fa cada vegada més pesadet d'empassar –ja fa anys que és una autèntica comèdia–, mentre que al teatre Kodak, si poguessin i els vestits que porten no fossin de lloguer, es fotrien cops de puny. En les campanyes promocionals per obtenir l'estatueta tothom mossega. El somriure posterior a la catifa vermella és només un posat. Per a gent com Spike Lee i Jack Nicholson, seguidors dels Lakers i reconeguts per les seves dots cineastes, va ser una mala jugada que es fessin els dos esdeveniments gairebé alhora. A Orlando, l'esportiu, i a Los Angeles, el competitiu. Per als que es van endormiscar i van veure Meryl Streep esmaixant i LeBron dedicant l'Oscar a Wade, sí, és una al·lucinació. Als que creuen que han somiat que una pel·lícula francesa, The Artist, rebia cinc estatuetes, l'enhorabona sincera, el cafè era de qualitat.

Un cop passat el tràngol i en un àmbit casolà, dijous arrenca a Vilanova la copa d'hoquei sobre patins. La vila del Garraf és distingeix per la passió per aquest esport. El club fa un gran esforç perquè la seu es va determinar fa quatre dies després de tot l'enrenou de la designació i renúncia de Vic. Res ha estat insalvable perquè hi ha hagut diàleg i cal esperar que, quan la bola rodi, el significat de la paraula espectacle ja sigui només el positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)