Opinió

L'últim dels mohicans

Quan Neymar
té la pilota
es para
el temps

Ara fins i tot sembla un bon jan. Juga al costat de Messi sabent que la divinitat blaugrana encara regna en el firmament i li deixa protagonisme. Pot dosificar les seves aparicions, que comencen a ser estel·lars, perquè el 10 del Barça encara aconsegueixi tenir més pàgines de diari que ell. Neymar ha entès la disciplina Barça i, fins i tot, s'ha deixat d'excentricitats al cabell. Ha desaparegut, finalment, l'últim dels mohicans?

Diuen que el club li ha recomanat que no porti cresta. La de mohicà, que va posar tant de moda al Santos i que comercialment li va donar tants bons resultats. Possiblement, a can Barça no volen ni cresta ni gaires imatges de la seva vida quotidiana a les xarxes socials, encara amb el record de les festes de Ronaldinho presents i la distorsió que això va comportar entre els companys de vestidor. ¿Qui recorda ara els cinc amics que van acompanyar Neymar Jr. en la seva primera vinguda a Barcelona i es fotografiaven davant l'escut del Barça, com cinc jugadors més de l'equip? Per sort, de moment no treuen el cap, i els paparazzi –que ja deuen estar nerviosos– encara no han pogut començar a enredar la troca. Segons publicava Globoesporte.com, viatjaran a Barcelona pagats pel club cada dos mesos, tot i que el Barça ho va desmentir.

Em sembla que Edmílson fa bé la feina. N'hi ha que diuen que exerceix com a mentor en el viatge futbolístic del davanter a l'altra banda de l'Atlàntic. Segurament, qui va denunciar “les ovelles negres” del vestidor blaugrana pot ser un bon company per explicar-li què passa quan un futbolista com ell –admirat i buscat per tothom– creua la ralla de la professionalitat i s'endinsa en la prohibitiva festa barcelonina. Més que deixar-s'hi la salut, més d'un astre blaugrana s'hi ha espatllat una imatge d'heroi creada a còpia de màgia sobre la gespa. El cert és que Neymar s'ha adaptat bé a l'equip, i aquella impaciència de l'afició del començament –que no juga de titular?, es preguntava més d'un cop– ha acabat convertint-se en un principi d'idil·li futbolístic amb el crac brasiler. Quan Neymar té la pilota es para el temps, milers d'ulls es fixen en les seves botes i observen atentament per on sortirà el driblatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)