Opinió

Pura enveja

S'inicien campanyes miserables contra Neymar i l'acusen de fer teatre quan és el jugador que més faltes rep de la lliga

Arriba l'aturada amb el Barça i l'Atlético de Madrid com a líders sòlids del campionat amb vuit victòries en vuit partits. El Real Madrid, que continua jugant molt malament, està a cinc punts, que haurien de ser set si Muñiz Fernández no s'hagués inventat un penal en el minut 94 a Elx favorable als blancs quan el partit estava empatat. Moltes coses s'han de tapar i sembla que a Madrid alguns mitjans, els de sempre, els que domina Florentino Pérez, han començat una campanya en contra de Neymar, el crac brasiler que està brillant al Barça des de la seva arribada. És clar que ni Florentino, ni molts madridistes han digerit encara que Neymar els donés carbasses i que escollís el Barça com a destí per molts diners que li van posar sobre la taula i per molts emissaris que va enviar el president del Real Madrid al Brasil per mirar de convèncer el jugador.

A Madrid han iniciat una campanya miserable aprofitant les paraules d'alguns entrenadors que també han actuat de manera miserable. Amb declaracions miserables. El primer va ser Neil Lennon, tècnic del Celtic de Glasgow, que va acusar Neymar d'exagerar la puntada de peu que li va donar Scott Brown i que va significar l'expulsió del capità dels escocesos. Lennon va quedar retratat un dia després quan el mateix Brown va reconèixer la seva agressió i va demanar disculpes als seus companys i a la seva afició per haver deixat l'equip amb deu.

Miserable també va ser l'actuació de Juan Ignacio Martínez, entrenador del Llevant. Quan va haver de parlar de Neymar va decidir llançar la pedra i amagar la mà. Va dir que el brasiler només té un defecte, però que se'l guardava per a ell i que la premsa segur que ja el sabia. Estava acusant el davanter del Barça de llançar-se a la piscina. Intolerable que ho fes algú que acabava de ser beneficiat per l'àrbitre, Teixeira Vitienes, precisament no assenyalant dos penals clars que els defenses del Valladolid havien comès sobre Neymar.

I per acabar-ho d'adobar es va sumar José Mourinho a les acusacions contra el brasiler. El seu ressentiment amb el Barça és malaltís i va arribar a demanar una sanció per a Neymar. Res que no sigui nou en el portuguès, que ja va acusar Messi de fer teatre després d'haver estat agredit per Del Horno.

Ha començat una campanya contra Neymar per culpa de l'enveja d'alguns, una campanya sense arguments. Només hem de veure les dades de Carles Domènech, de La transmissió d'en Puyal, a Catalunya Ràdio. En la lliga han assenyalat a Neymar 30 faltes a favor (n'hi han fet unes quantes més), i és el jugador que més ha rebut del campionat. Els números es completen amb cinc faltes assenyalades en la Champions i sis en la supercopa contra l'Atlético de Madrid. Els números són clars. A Neymar, li peguen. No fa comèdia. La resta, és pura enveja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)