Opinió

L'hora del “‹cuate grandote›”

Córdoba arriba cedit i, per tant, no és aquí per formar-se, sinó per rendir

Després de la relliscada de Thievy fent públic el seu malestar per no haver jugat el cap de setmana passat contra l'Atlético de Madrid, és el torn del colombià Jhon Córdoba com a recanvi de Sergio García.

El cuate grandote” que va demanar Javier Aguirre podria debutar amb la samarreta de l'Espanyol avui contra el Llevant. Les expectatives són altes, ja que el davanter internacional arriba amb un bon cartell, però la seva tardana incorporació i els recurrents problemes d'adaptació d'un futbolista que ve de la lliga mexicana, han impedit que hagi tingut presència en les convocatòries. Ara, després de la interessant actuació de Sidnei dissabte passat, arriba el torn de Jhon Córdoba.

Probablement no serà titular, però si el partit ho permet o ho demana, Javier Aguirre li donarà uns minuts perquè ajudi l'equip, com a reconeixement per la feina feta en els entrenaments, i de retruc, enviar un missatge a Thievy i a la plantilla: qui es queixa en públic no fa equip.

És més, Córdoba no és un projecte, ja que arriba cedit i, per tant, no és aquí per formar-se, sinó per rendir, i si bé els entrebancs amb la documentació per viatjar a Barcelona van endarrerir dues setmanes la seva incorporació, ara ja fa gairebé un mes i mig que s'entrena amb l'equip i ja li ha arribat el moment.

És un jugador que fa gairebé un metre noranta, però que té una bona punta de velocitat. En el seu pas per l'Envigado de Colòmbia i pel Juagrares de Chiapas, Córdoba ha mostrat capacitat de treball, però no ha destacat per tenir facilitat golejadora, de fet, en l'últim any ha fet un gol en disset partits. Amb tot, Aguirre el veu més com un pivot d'atac que baixi pilotes i les deixi per als que arriben des de la segona línia, a l'estil de Stuani. Veurem...

La millor notícia, però, de cara al partit d'aquesta nit és el retorn a la convocatòria de Víctor Sánchez, que es va perdre el darrer per sanció i que al Ciutat de Llevant tornarà a donar personalitat i criteri al mig del camp de l'equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)